CONSULTANCY

Via kritische vragen naar écht doordacht resultaat.

Dat is de rotsvaste overtuiging, van waaruit ik werk. Ik ben Erwin Teitler, founding consultant bij Devil's Advocate consultancy. In mijn werk stel ik die kritische vragen. Om u te helpen de juiste antwoorden te vinden en te formuleren. Dan ziet u waar de werkelijke uitdaging ligt. Wat vooral niet te doen en ontdekt u ook wat er nog meer mogelijk is. En dat stelt u in staat om vanuit inzicht doelgericht toe te werken naar het beoogde resultaat.

Sparren en uitdagen. Direct de inhoud in. Uw plan, project of product aan een grondig onderzoek onderwerpen. En daarbij risico’s of potentiële valkuilen blootleggen en bespreekbaar maken. Ook als dat confronterend is. Dat is wat ik doe.

In mijn rol als strategische sparringpartner laat mijn stijl zich dan ook typeren als uitdagende consultancy. Ik kijk mee, reflecteer kritisch en duik zo nodig nóg dieper de organisatie in als ik vermoed dat daar de oorzaak gevonden kan worden. Zeker wanneer de reguliere bedrijfsvoering hiervoor geen ruimte geeft, zorgt het bespreekbaar maken en benoemen door een onafhankelijk persoon altijd voor een betere basis voor verbetering op langere termijn.
Bij Cases leest u meer over issues waarbij ik kan helpen. Uiteraard is iedere organisatie uniek. Geen situatie is gelijk. Daarom lever ik maatwerk. Heeft u een plan, project of product in de maak? Zijn er ontwikkelingen in de organisatie? Is er een andere uitdaging die om aandacht vraagt? Ik denk graag mee. Zodat u zeker weet welke stappen u wel moet zetten én vooral: welke liever niet.