ORGANISATIETALENT

Aanpakken om door te pakken.

U heeft een uitdaging op organisatorisch vlak die om directe en doelgerichte actie vraagt. Alles is al in beweging gebracht om uw doelen te bereiken. Maar weet u zeker of u de juiste stappen zet? Heeft u het plan écht rond? En het proces onder controle? Weet u het zeker?

Juist bij processen die om een solide en doordachte aanpak vragen, maakt de inzet van extern organisatietalent het verschil. Een frisse, kritische blik van iemand van buiten. Die van aanpakken weet en rust brengt. Die het overzicht bewaakt en met een helder plan doorpakt naar het best passende resultaat. En dat nu, is precies wat Devil’s Advocate consultancy voor u kan doen.

Uw organisatie is altijd in ontwikkeling. Dat brengt kansen met zich mee, maar ook risico’s en uitdagingen. Zowel bij groei als bij krimp. Bij operationele processen of op het gebied van bedrijfsmanagement. In dit soort situaties is het goed te weten dat ik als Interim-Manager op projectbasis beschikbaar ben. Voor advies, begeleiding en beoordeling. Om bedrijven, overheden, evenementen of congressen naar de volgende stap te brengen.
Krachten bundelen. Het beste uit het team naar boven halen. En met plezier een project tot een goed einde te brengen. Dat is altijd leuk én uitdagend. Als ervaren projectmanager sta ik midden in het team. Ik zorg ervoor dat iedereen weet wat er moet gebeuren. En dat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Maar ook wanneer en met welk doel ze aan de slag gaan. Ik wijs hierbij taken toe, begeleid en monitor de uitvoering en zorg ervoor dat iedereen zijn of haar rol pakt. Ook kan ik de communicatie met de stakeholders verzorgen.Zo werken we succesvol samen naar het beoogde doel.
Op evenementen en congressen komen mensen samen. Om zich zakelijk met elkaar te verbinden. Of om persoonlijk te groeien. Daarachter gaat een bijzonder dynamische wereld schuil, vol uitdagingen op organisatorisch vlak. Met ruime ervaring in de organisatie van evenementen, ben ik beschikbaar om uw event of congres goed en ordelijk te laten verlopen. Dat kan al vanaf de start, of als er al een draaiboek is en ik niet in het voortraject heb meegedacht. Ik stap op elk moment in om het in goede banen leiden voor u.
Sommige sectoren kunnen best wat extra steun gebruiken. Daarom stel ik als sociaal ondernemer incidenteel mijn expertise beschikbaar voor maatschappelijke organisaties, die zich bezighouden met het organiseren van sportwedstrijden, muziekconcerten en/of evenementen in de culturele sector.