DIENSTEN

Wie durft er tijdens de vergadering te vragen naar plan B?!

U heeft een plan, product of proces. Alles is al uitgedacht. En nu staat u op het punt de koers te kiezen, die u naar het gewenste doel zal brengen. Maar weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Heeft u alles echt uitgedacht? Alle kansen én alle risico’s? Weet u het zeker?

Juist nu is een kritische, deskundige blik van buiten cruciaal. Enerzijds om u te behoeden voor wat u mogelijk over het hoofd ziet. Anderzijds om u doelgericht te begeleiden naar écht doordacht resultaat. In dit soort situaties kunt u vertrouwen op de kritische blik en doortastende aanpak van Devil’s Advocate consultancy.

Erwin_Teitler_Portret

Consultancy

Sparren en uitdagen. Direct de inhoud in. Uw plan, project of product aan een grondig onderzoek onderwerpen. Daarbij risico’s of potentiële valkuilen blootleggen en bespreekbaar maken. Ook als dat confronterend is. Dat is wat ik doe.

IT Services

Als liaison op het snijvlak van commercie en IT zorg ik ervoor dat tijdens complexe processen de onderlinge communicatie optimaal verloopt. Hierbij werk ik als gecertificeerd Product Owner volgens de Scrum-methode, met ruime ervaring met zowel websites als ERP-systemen.

Organisatietalent

Als deskundige interim- en projectmanager, als ervaren eventmanager en als daadkrachtige begeleider kan ik organisaties ontzorging bieden bij alles wat om doelgerichte hulp vraagt. Incidenteel ben ik ook beschikbaar voor projecten in de culturele sector.