BIOGRAFIE

Erwin Teitler

Ik stel die kritische vragen!

Erwin Teitler: een trotse, fitte Rotterdammer. Met een kritische blik en een grote dosis parate algemene kennis treed ik uitdagingen tegemoet. Ik ben goed op de hoogte van de actualiteit en gezegend met een voorkomen dat senioriteit uitstraalt, op straat gegroet en makkelijk herinnerd wordt.

Een paar dingen kan ik heel goed: organiseren en plannen, de vinger op de zere plek leggen met een kritische vraag én verantwoordelijkheid nemen om iets uit te voeren. Dit kan ik aanvullen met een meer dan gemiddeld analytisch inzicht, een oplossingsgerichte en heldere aanpak, een goed ontwikkelde stressbestendigheid en uitstekende communicatieve vaardigheden.
Devils Advocate Consultancy - Erwin
Jarenlang heb ik me ingezet voor de grootste onafhankelijke muziekdistributeur van Europa. Als gedreven manager heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van leiderschap, beleidsontwikkeling, sales, logistiek en software development. Ook heb ik hier een heel brede muzieksmaak kunnen ontwikkelen, zónder hokjes. Ik zal dan ook niet snel vervallen in “moeilijke kwalificaties” over muziek en probeer altijd open te staan voor alle culturen, geloven en stromingen.

Ik woon in het bruisende Rotterdam. Ruim 10 jaar ben ik getrouwd met een heel sportieve dame, inclusief twee lieve bonusdochters. We hebben een stoere Oudduitse herder en een eigenwijze je-weet-wel kater.

Gedurende een normale werkweek loop ik altijd wel een paar rondjes op asfalt. In de weekends zoek ik liever de vrije natuur op voor een mooie trail. Ben ook trotse leader van de Rotterdam Running Crew en train bij CR-running. In het verleden ben ik lid geweest van PAC en naast marathons heb ik ook meerdere Roparuns op mijn naam gezet (team 082 en team Gers!).

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking